راهنمای خرید گلس
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
راهنمای خرید گلس
نوشته شده در شنبه 4 ارديبهشت 1400
بازدید : 787
نویسنده : امین پارسیان

گلس ها بطور کلی جهت محافظت از صفحه نمایش در برابر هرگونه آسیب و ضربه مورد استفاده قرار می گیرند. صفحه نمایش هر گوشی بخش مهمی از آن بوده که در صورت بروز هرگونه خرابی در آن، هزینه زیادی جهت جبران مشکل رخ داده باید بپردازید. در طول زمان ممکن است خط و خش های متعددی بر روی صفحه نمایش ایجاد شوند و حتی در صورت هرگونه آسیب یا ضربه ممکن است تاچ گوشی نیز با مشکل روبرو شود. از این رو استفاده از گلس به دلیل قیمت نسبتاً مناسب آن، امری ضروری بوده که پس از خرید گوشی باید نسبت به تهیه گلس مناسب نیز اقدام کنید. البته وظیفه گلس ها تنها محافظت از صفحه نمایش نبوده و انواع متعددی دارند؛ هرکدام از آن ها نیز ویژگی های خاص خود را داشته که در ادامه به تفصیل در مورد آن ها توضیح خواهیم داد.

 

وظایف و ویژگی های کلی گلس ها

وظیفه اصلی هر گلس همانطور که در بخش قبلی به آن اشاره شد، محافظت از صفحه نمایش در برابر ضربات احتمالی است که ممکن است سبب بروز خط و خش بر روی صفحه نمایش شده و یا حتی ضربات شدیدتر ممکن است سبب شکستگی نیز شود. میزان انعطاف گلس نیز اهمیت بالایی داشته که هر چه بیشتر باشد، احتمال شکستگی آن نیز کمتر بوده و از این رو طول عمر بیشتری خواهد داشت. باقی نماندن اثر انگشت بر روی گلس، چسبندگی بالای آن به صفحه نمایش، عدم کاهش کیفیت تصویر و در بعضی گلس ها کاهش زاویه دید جزو ویژگی هایی بوده که در انواع مختلف گلس های محافظ صفحه نمایش گوشی دیده شده و سبب تمایز آن ها با یکدیگر می شود. در ادامه، به ویژگی ها و مشخصات گلس های پرکاربرد امروزی اشاره خواهیم کرد:

 

گلس ساده

همان طور که از نام این گلس پیداست، معمولی بوده و ویژگی خاصی علاوه بر ضد ضربه و ضد خش بودن ندارند. در ساخت گلس های ساده بطور کامل از شیشه استفاده شده و شفاف هستند. سایر گلس ها ویژگی های خاص تری دارند و به نوعی از گلس ساده مشتق شده اند.

گلس فول تمام صفحه

گلس های تمام صفحه همانطور که از نام آن ها پیداست، تمامی سطح صفحه نمایش را پوشش می دهند که بخصوص در گوشی های خمیده کارایی بیشتری داشته و استفاده از آن ها در گوشی های با قابلیت Edge، از اهمیت بالایی برخوردار است. این گلس ها بطور کلی در دو نوع تمام چسب و دور چسب تولید و طراحی می شوند. تمام سطح داخلی گلس های تمام چسب قابلیت اتصال به نمایشگر را دارند؛ درحالیکه گلس های دورچسب تنها در کناره به نمایشگر متصل می شوند.

منبع: https://fonishop.com/






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: